Aplicație de telefonie mobilă, specială pentru tinerii bolnavi

135
Aplicație de telefonie mobilă, specială pentru tinerii bolnavi - telefon78811800-1531465238.jpg

Articole recomandate

Tinerii bolnavi de cancer, cu vârste între 18 și 39 de ani, pot folosi gratuit VIA - o aplicație mobilă pe care Asociația Little People România a dezvoltat-o pentru aceștia. Potrivit unui comunicat de presă al asociației, VIA este disponibilă pe telefoane mobile cu sisteme de operare IOS și Android și poate fi descărcată din iTunes sau GooglePlay. Ea le permite utilizatorilor să își creeze propriul profil public, în timp ce anumite informații cu caracter personal sunt securizate și nu vor putea fi vizualizate de orice utilizator, permițând opțiuni de filtrare pentru funcția de potrivire precum tipul cancerului, locație, interese, etc.


"VIA - aplicația mobilă concepută pentru a conecta persoane și pentru a crea conexiuni umane între tinerii adulți care se luptă cu cancerul, astfel încât aceștia să aibă un lucru mai puțin de înfruntat: singurătatea", arată Katie Rizvi, fondatoarea Asociației Little People România, citată în comunicat. Conform sursei citate, imediat ce aplicația generează potriviri, utilizatorii sunt liberi să se contacteze unul pe celalalt. Astfel de cereri de interacțiune pot fi acceptate sau respinse, după preferință. Aplicația mobilă va trimite, de asemenea, notificări cu privire la viitoarele întâlniri, seminarii și oportunități de socializare.


"VIA - aplicația mobilă pe care Asociația Little People România a dezvoltat-o pentru tinerii adulți afectați de cancer, cu vârsta 18 - 39 de ani, prin intermediul finanțării primite din partea companiei Lidl România, le va schimba viața, oferindu-le oportunitatea de a beneficia de un spațiu securizant, virtual, în care să poată comunica între ei, să își poată împărtăși experiența liberi, să pună întrebări și să afle răspunsuri de la persoane care au trecut prin același tratament, să poată lega prietenii cu persoane față de care nu au teama de a fi respinși, care îi înțeleg și le oferă siguranță că nu sunt singuri în această luptă", se mai arată în comunicat.


Aplicația este disponibilă gratuit tuturor tinerilor adulți afectați de cancer din toate centrele de tratament din țară.


Sursa: Agerpres




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5341 secunde