Apa cu scorțișoară menține organismul sănătos

145
Apa cu scorțișoară menține organismul sănătos - apacuscortisoara1-1625059737.jpg

Articole de la același autor

Beneficiile apei cu scorțișoară pentru organism sunt numeroase. Această băutură medicinală are abilitatea de a îmbunătăți sănătatea, așa că dacă nu ați încercat-o niciodată, în combinație cu măr și lămâie, acum este momentul să o faceți. Dietele detoxifiante sunt foarte populare în zilele noastre, dar trebuie să țineți cont de anumite aspecte înainte de a începe o cură pe bază de apă cu scorțișoară, măr și lămâie.

În primul rând, pe lângă a urma acest tratament natural, este esențial să adoptați un stil de viață sănătos, să urmați o dietă echilibrată și să evitați sedentarismul.

Pentru a prepara următoarea băutură, precizează dozadesanatate.ro, aveți nevoie de câteva bețișoare de scorțișoară, un măr verde și zeamă de lămâie. Toate aceste trei alimente sunt sănătoase și, dacă le combinați, beneficiile lor vor fi amplificate. De exemplu, zeama de lămâie, merele verzi și scorțișoara sunt utile pentru a preveni degradarea oxidativă provocată de radicalii liberi. Apa cu scorțișoară, măr și lămâie este bogată în polifenoli, nutrienți utili pentru a menține sănătatea cardiacă.

De asemenea, antioxidanții susțin funcționarea corectă a organismului. Printre altele, acești nutrienți protejează sănătatea celulelor și îngrijesc ficatul, un organ esențial pentru a stimula pierderea în greutate. Trebuie amintit faptul că alimentele cu proprietăți antiinflamatoare pot preveni retenția de apă, problemele renale și cardiace și dezvoltarea mai multor boli. Apoi, atât scorțișoara, cât și zeama de lămâie au proprietăți antiinflamatoare foarte puternice, oferind organismului vitaminele și mineralele de care are nevoie pentru a se menține sănătos. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2968 secunde