ȘANSE ÎN PLUS LA VIAȚĂ! Aparatură medicală de bază pentru spitalele municipale și orășenești

136
ȘANSE ÎN PLUS LA VIAȚĂ! Aparatură medicală de bază pentru spitalele municipale și orășenești - patriarhiaromnvadonaaparaturmedi-1522835259.jpg

Articole de la același autor

Ministerul Sănătății va derula un program pentru dotarea spitalelor municipale și orășenești cu aparatură medicală de bază. "Este nevoie să oferim pacienților servicii medicale cât mai aproape de casă. Trebuie să sprijinim spitalele mici să facă acest lucru. Avem un program pentru dotarea acestor spitale cu aparatura necesară investigațiilor de bază. 


De exemplu, la Urziceni vom acorda finanțare pentru achiziționarea unui aparat de radiologie, de care spitalul de aici are nevoie. De asemenea, vom aplica o nouă politică de resurse umane, astfel încât medicii tineri să fie atrași să lucreze în spitalele mici din țară", a declarat, astăzi, Sorina Pintea, ministrul Sănătății.


Aceasta va vizita în perioada următoare mai multe spitale din țară pentru a analiza împreună cu autoritățile locale managementul unităților sanitare, indicatorii de performanță și modul în care pot fi îmbunătățite serviciile medicale acordate pacienților.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8112 secunde