Anestezia cu gaz. Ce presupune și când se poate utiliza

206
Anestezia cu gaz. Ce presupune și când se poate utiliza - anestezia-1441726622.jpg

Articole de la același autor

Toate metodele de a diminua sau de a reduce durerea la naștere sunt binevenite pentru gravide. Pe lângă scufundarea în apă și anestezia epidurală, gravidele pot opta și pentru analgezia cu gaz, metodă disponibilă acum în cadrul Spitalului privat Isis.

"La cererea pacientelor, am introdus în cadrul Spitalului Privat Isis o nouă metodă de analgezie la naștere: dispozitivele de gaz entonox, menit să diminueze senzațiile din timpul contracțiilor.

Este binecunoscut faptul că Isis susține nașterea naturală și că, de-a lungul timpului, travaliul a fost încurajat să fie natural, dar în egală măsură, au fost femei care au optat pentru folosirea unei metode de analgezie în timpul travaliului, iar această opțiune a fost respectată.

Corpul femeii are capacitatea de a naște singur, de a trece din etapă în etapă a travaliului, ajungând până în etapa finală cu resursele proprii și apoi, la nașterea copilașului.

Această nouă variantă poate fi utilizată de gravide, astfel încât să poată avea un travaliu activ. Pentru oricare metodă preferată de viitoarele mămici, specialiștii spitalului vor asigura un plan personalizat de naștere și le vor furniza acestora toate informațiile legate de etapele și modul în care se desfășoară travaliul, dar și despre efectele emoționale și comportamentale în cazul fiecărei opțiuni", spun reprezentanții Spitalului privat Isis. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4418 secunde