Analize și consultații gratuite, la un centru medical din Constanța

303
Analize și consultații gratuite, la un centru medical din Constanța - centrumultifunctionalurgentaisis-1379327391.jpg

Articole de la același autor

La Centrul Multifuncțional continuă campania "Analize medicale și consultații gratuite", care se adresează fie persoanelor care vor să își verifice starea de sănătate, fie celor care necesită un consult de specialitate (Reumatologie, Neurologie, Medicină internă, Gastroenterologie, Cardiologie, Ortopedie, ORL, Endocrinologie, Ortopedie, Obstetrică - Ginecologie), titlul de gratuitate fiind asigurat de biletul de trimitere. 


Prezentarea în unitatea medicală se face pe bază de programare, excepție făcând urgențele. Singura unitate medicală din stațiunea Mamaia, Centrul Multifuncțional asigură asistență medicală de urgență în regim non-stop, consultații, tratamente  și spitalizare de zi. Centrul dispune de 22 de saloane pentru spitalizare de zi (fiecare rezervă este prevăzută cu pat pentru o persoană, TV, internet, grup sanitar propriu). 


Centrul multifuncțional este situat la parterul hotelului Flora, iar pentru mai multe informații puteți telefona la 0374.911.000 / 0744 URGENT/ 0769.077.077 / 0754 22 70 60.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6944 secunde