Analize gratuite pentru gravidele din Constanța. Află unde!

162
Analize gratuite pentru gravidele din Constanța. Află unde! - isiscameradeurgenta51357721389-1364389061.jpg
Primele trimestru de sarcină, respectiv primele 12 săptămâni, reprezintă - atrag atenția medicii ginecologi - cea mai importantă și decisivă etapă în dezvoltarea armonioasă a viitorului copil. S-a constatat, însă, că sunt sarcini care nu supraviețuiesc primelor două - trei luni de graviditate, în general din cauza anomaliilor cromozomiale. De aceea, una dintre măsurile pe care trebuie să le ia o mămică este să se prezinte la medic, încă de la începutul sarcinii, pentru consultații, și să realizeze la timp analizele și investigațiile impuse, pentru a-i asigura bebelușului un mediu în care să se dezvolte sănătos. 




Analizele generale nu trebui să lipsească din dosarul unei femei însărcinate, tocmai pentru că arată dacă organismul ei funcționează normal, iar dacă nu, ce anume trebuie tratat. Dintre aceste analize, menționăm: hemoleucogramă, grup sanguin, Rh, TGO, TGP, glicemie, calcemie, uree, creatinină, acid uric, VSH, fibrinogen, VDRL , Ag. HbS, Ac. HCV, sumar urină.
Toate aceste analize au fost incluse de reprezentanții Centrului multifuncțional Flora în pachetul "Gravida educată" și sunt oferite, gratuit, gravidelor, începând de luni, 25 martie, pentru o sarcină fără probleme. De asemenea, în cadrul pachetului va fi efectuată și grupa sanguină și Rh-ul mamei. 


Pentru programări și pentru informații cu privire la pachetul gratuit de analize, sunați la numerele de telefon: 0374.911.000, 0754.22.70.60, 0769.077.077.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2749 secunde