Amplă acțiune de donare de sânge, în localitatea Negru Vodă

319
Amplă acțiune de donare de sânge,  în localitatea Negru Vodă - amplaactiunededonare-1396366527.jpg

Articole de la același autor

Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța, în parteneriat cu  Primăria Negru Vodă, organizează o acțiune de donare de sânge,  sâm-bătă, între orele 8.30 - 13.30, la Clubul pensionarilor din localitate. Sunt așteptate toate persoanele sănătoase din Negru Vodă și localitățile învecinate care doresc să îi ajute pe pacienții care au nevoie de tratament transfuzional. 
Pot dona sânge persoane cu vârsta cuprinsă între 18-65 de ani, cu greu-tatea peste 50 kg, care nu au suferit de hepatită, TBC, sifilis, ulcer, epilep-sie, diabet zaharat sau boli de inimă. 
Persoanele peste 50 de ani sunt rugate să aducă de la medicul de familie o adeverință din care să reiasă că nu sunt în evidență cu boli de inimă sau neurologice. 
Cu două zile înainte de donare este interzis consumul de băuturi alcoolice, iar în ziua donării, se recomandă a se servi un mic dejun ușor, sărac în grăsimi și minimum 500 ml lichide. Toți cei care doresc să se alăture inițiativei de donare de sânge trebuie să aibă actul de identitate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5581 secunde