Ambulanța Constanța, număr dublu de echipaje pe litoral, de 1 Mai

108
Ambulanța Constanța, număr dublu de echipaje pe litoral, de 1 Mai - ambulantaconstanta-1430416410.jpg

Articole de la același autor

De la Mangalia și până în Mamaia Nord, atât constănțenii cât și turiștii, vor beneficia de asistență medicală de urgență în minivacanța de 1 Mai.

Serviciul de Ambulanță Constanța va dubla numărul de echipaje pentru fiecare tură, în perioada 30 aprilie - 3 mai, atât în stația centrală, cât și în cele zece substații de pe litoral.

"Am suplimentat echipajele de pe întreg litoralul, cu câte un echipaj în plus pe tură cu ore de gardă și câte 3 echipaje zi și noap-te, în intervalul 30 aprilie - 4 mai pentru cele 10 substații și 11 echipaje în plus pentru stația centrală. Pentru a face față solicită-rilor din această perioadă, au fost chemate de acasă și cadrele medicale care au concediu sau care nu erau de serviciu.

Am suplimentat și echipajele pentru Mamaia, locația cu cea mai mare aglomerare de turiști în perioada aceasta a anului. Pentru această zonă, sunt pregătite să intervină și echipaje de la Năvodari, dacă va fi necesar", a declarat, pentru "Cuget Liber", dr. Ionuț Cealera, directorul medical al Serviciului de Ambulanță Constanța.

Totodată, instituția sanitară va elibera, în această perioadă, și certificate de deces.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3988 secunde