Alternative naturale pentru a scăpa de durerile de cap

865
Alternative naturale  pentru a scăpa de durerile de cap - dureridecap-1329759712.jpg
Cefaleea se manifestă printr-o durere constantă sau o senzație de apăsare la nivelul frunții, tâmplelor sau la nivelul cefei și gâtului. Durerile de cap sunt destul de frecvente, în special în perioadele de stres sau din cauza deshi-dratării, a afecțiunilor oftalmologice, a carențelor alimentare sau unei poziții incorecte a coloanei vertebrale.

Majoritatea durerilor de cap se datorează deshidratării, așa că se recomandă ca cel puțin două treimi din lichidele consumate zilnic să fie reprezentate de apă, apoi restul până la cel puțin doi litri, de ceaiuri, cafea, lapte sau sucuri naturale de fructe sau legume.

Activitatea fizică este, de asemenea, recomandată zilnic persoanelor care suferă frecvent de dureri de cap. Câteva exerciții simple ajută la refacerea coloanei, îmbunătățesc fluxul sanguin în artere și vă ajută să scăpați de migrene. Carențele alimentare pot duce și ele la dureri de cap, astfel, este indicat consumul zilnic de fructe și legume proaspete, bogate în vitamine și minerale. Mai puteți diminua durerile de cap și prin aromaterapie, cu uleiuri esențiale de lavandă, iasomie, citrice, fructe, magnolie sau vanilie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 14 Februarie 2012
Stire din Sănătate : Cum scăpăm de durerea în gât
Pagina a fost generata in 0.5923 secunde