Alimentul ce conține cei nouă aminoacizi esențiali
165
Articole de la același autor
Laparoscopia ginecologică - noțiuni explicative pentru pacienți
12 Februarie 2015
Constanța, "paralizată" de un virus gripal mutant! Sute de pacienți spitalizați. Farmaciile nu mai au medicamente
28 Februarie 2015
Ce boală intestinală gravă macină sănătatea constănțenilor
10 Februarie 2015
Cea mai modernă metodă de detoxifiere a organismului, la Constanța
19 Ianuarie 2015
Datorită conținutului bogat de proteine și prezenței celor nouă aminoacizi esențiali, consumul de quinoa a crescut semnificativ în ultimii ani.
Studiile au arătat că pe măsură ce consumul de cereale integrale precum quinoa crește, riscul de a dezvolta boli cardiovasculare, hipertensiune sau cancer de colon scade.
Cele trei tipuri de quinoa (quinoa roșie, quinoa neagră și quinoa albă) pot fi incorporate în toate mesele zilei: la micul dejun poate fi consumat ca o cereală, la prânz poate fi inclus în salate, iar la cină poate fi consumat ca garnitură, scrie csid.ro.
Cele trei tipuri de quinoa (quinoa roșie, quinoa neagră și quinoa albă) pot fi incorporate în toate mesele zilei: la micul dejun poate fi consumat ca o cereală, la prânz poate fi inclus în salate, iar la cină poate fi consumat ca garnitură, scrie csid.ro.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Luni, 16 Martie 2015
Luni, 16 Martie 2015
Luni, 16 Martie 2015
Luni, 16 Martie 2015
Luni, 16 Martie 2015
Luni, 16 Martie 2015
Luni, 16 Martie 2015
Luni, 16 Martie 2015
Luni, 16 Martie 2015
Luni, 16 Martie 2015
Luni, 16 Martie 2015
Luni, 16 Martie 2015