ALERTĂ! Un băiat de 15 ani a murit de gripă

508
1
ALERTĂ! Un băiat de 15 ani a murit de gripă - primuldecesdincauzagripeisezonie-1516277460.jpg

Articole recomandate

Centrul Național de Supraveghere și Control a Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului Național de Sănătate Publică a anunțat astăzi că a fost înregistrat un al doilea deces confirmat cu virus gripal, la un băiat de 15 ani, din județul Sălaj, nevaccinat antigripal.Potrivit Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului Național de Sănătate Publică, a fost înregistrat un deces nou confirmat cu virus gripal, tip B, la un băiat în vârstă de 15 ani, din județul Salaj, fără condiții medicale pre-existente cunoscute și care nu a fost vaccinat antigripal.


Instituția a anunțat că a fost înregistrat primul deces confirmat cu virus gripal, tip B, în sezonul 2017 - 2018, fiind vorba despre o femeie în vârstă de 69 de ani, din București, având condiții medicale pre-existente cunoscute, nevaccinată antigripal.


La nivel național, numărul total de cazuri de infecții respiratorii acute a fost de 74. 953, cu 26, 2% mai mic comparativ cu cel înregistrat în aceeași săptămână a sezonului precedent, de 101.626 și cu 61% mai mare față de cel înregistrat în săptămâna precedentă. Potrivit CNSCBT, diferența mare față de săptămâna precedentă nu este reală, fiind datorata în principal subraportărilor din săptămâna trecută, ca urmare a sărbătorilor legale.






Comentează știrea

unul
18 ianuarie 2018
soc si groaza si la cuget liber, nu numai la telegraf

Da, e clar, vine apocalipsa gripala. Apropo - stiati ca vaccinul antigripal e total ineficient? Ca virusii acestia mici si rai au o capacitate naturala de a suferi mutatii de la un sezon la altul?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3215 secunde