ALERTĂ ALIMENTARĂ! Produs cu o toxină periculoasă, retras de pe piață

810
ALERTĂ ALIMENTARĂ! Produs cu o toxină periculoasă, retras de pe piață - womaninsupermarket-1474878036.jpg

Articole de la același autor

Carrefour recheamă din piață plicurile de 15 grame de piper alb măcinat, marcă proprie. Anunțul a fost postat pe Autoritatea Națională Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor.


Potrivit reprezentanților Carrefour România, produsul conține ochratoxină A. "Analizele de laborator au scos în evidență un conținut de ochratoxină A superior limitei admise legal. Această substanță poate prezenta un risc potențial pentru sănătate în caz de consum repetat, pe termen lung", se arată în anunț.


Carrefour solicită consumatorilor să verifice dacă au achiziționat produse din loturile menționate. În caz afirmativ, acestea trebuie returnate la magazinul de unde au fost cumpărate, pentru a fi schimbate sau pentru a primi banii înapoi. "Ne cerem scuze pentru orice neplăcere creată, asigurându-vă că luăm toate măsurile necesare pentru a preveni aceste situații! Pentru a asigura clienților noștri cea mai bună calitate, toată produsele marcă proprie sunt supuse unor specificații și controale stricte", declară reprezentanții Carrefour România.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0238 secunde