Ajută-l și tu pe Ionuț să învingă boala

1524
Ajută-l și tu  pe Ionuț  să învingă boala - ionut-1339596209.jpg

Articole de la același autor

La numai 31 de ani, Ionuț Kreici, din Medgidia, a primit un diagnostic crunt pentru o vârstă atât de fragedă. Medicii i-au descoperit recent o tumoare intracraniană expansivă bilaterală și i-au dat șanse minime de supraviețuire.

Ionuț nu a apelat mai devreme la doctori deoarece simptomele erau une-le banale: apatie, lipsă de concentrare, amețeli, dureri de cap sau tulburări minore de vedere. Din acest motiv, tumoarea a fost depistată într-un stadiu foarte avansat, ajungând până la o dimensiune de aproximativ șapte centimetri în prezent.

Chiar dacă medicii din România i-au acordat speranțe minime de vindecare, prof. dr. Helmut Bertalanffy, de la Centrul de Neurochirurgie Vasculară din Hanovra, a acceptat să îl opereze pe tânăr de urgență. Cu toate acestea, costul intervenției chirurgicale este de 50.000 de euro, bani pe care Ionuț nu îi are în momentul de față.

Șansele de supraviețuire ale tânărului depind în totalitate de această sumă și de aceea orice donație este foarte importantă și îl poate trimite de urgență în Germania. Dacă doriți să îl ajutați pe Ionuț să trăiască, puteți depune orice sumă de bani prin virament în urmă-toarele conturi deschise la Banca Comercială Română: RO23RNCB 5080C45921556494(lei) și RO71RNCB 0071078850830001(euro), pe numele titularului Corina Ivan. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 14 Decembrie 2011
Stire din Sănătate : Micuțul David are nevoie de ajutorul tău
Pagina a fost generata in 1.3455 secunde