Ai pierdut o sarcină? Mergi mai departe, iată unde găsești alinare

612
1
Ai pierdut o sarcină? Mergi mai departe, iată unde găsești alinare - pierdereasarcinii-1490888627.jpg

Articole de la același autor

Când pierde o sarcină, nu de puține ori, femeia rămâne cu sentimentul unei pierderi de sine, a speranțelor și a viitorului propriu. Femeile care s-au confruntat cu pierderea unei sarcini pot găsi alinare, la o întâlnire specială, ce va avea loc miercuri, 5 aprilie, ora 18.00, la BB Center. 


O femeie care a suferit o astfel de pierdere are risc crescut de a dezvolta o depresie postpartum, în primii trei ani de la nașterea unui copil sănătos. 


"Studiile arată cum sugarii născuți în urma unei sarcini pierdute au un comportament ce reflectă o legătură de atașament dezorganizat.


Pierderea sarcinii are și implicații psihologice pentru copiii ce se nasc în viitorul acelei familii. Cercetările sugerează că aceste femei, care au suferit o pierdere, pot plânge mai mult decât se așteaptă, chiar și după nașterea unui copil sănătos. Cursul este adresat tuturor mămicilor care rezonează cu valorile în care noi credem", explică psihologul Veronica Ardelianu. 


În astfel de situații, femeia trebuie susți-nută, pentru a preveni disfuncționalitățile din relațiile de familie. 


Întâlnirea va fi moderată de psihologul centrului, Veronica Ardelianu, iar partici-parea este gratuită. 


Pentru înscrieri, puteți trimite un e-mail pe adresa [email protected] sau să sunați la numărul de telefon 0733.462.057. 


Comentează știrea

GLORIA PAUL
19 octombrie 2017
oferta de imprumut

Vești bune! Numele meu este Gloria Paul, cetățean românesc, locuiesc în STRADA CALAMARESTI, NR: 18, BRAD. Este un oraș din județul Hunedoara din regiunea Transilvania a României. Vreau să folosesc acest mediu pentru a oferi consiliere concretă tuturor cetățenilor români care caută un împrumut pentru a fi atenți, deoarece internetul este plin de fraude, acum câteva luni am avut nevoie urgentă de un împrumut din cauza finanțelor mele Situația nu este atât de bună și am fost disperată, am căzut în mâinile creditorilor falși, din Arabia Saudită și Singapore. Aproape am murit, până când un prieten de-al meu mi-a spus de un creditor foarte fiabil numit Mama. Elizabeth Andy, deținătoare a unei organizații globale de creditare, ea este creditor la nivel mondial; pe care l-am contactat și mi-a împrumutat un împrumut de 80.000Lei în mai puțin de 24 de ore cu o rată a dobânzii de 2% și mi-a schimbat viața întregii familii. Am primit împrumutul meu în contul meu bancar după mama. Elizabeth Andy mi-a transferat împrumutul când mi-am verificat soldul contului bancar și am constatat că suma pe care am aplicat-o a fost creditată în contul meu bancar Deci, pentru munca bună Mama. Elizabeth a făcut în viața mea și în familia mea, am decis să spun și să împărtășesc mărturia mea despre Mama. Elizabeth, așa că oamenii din țara mea și orașul meu pot obține un împrumut cu ușurință fără stres. Deci, dacă aveți nevoie de un împrumut, vă rugăm să contactați mama. Elizabeth prin e-mail: ([email protected]) De asemenea, puteți să mă contactați la adresa de e-mail :( [email protected]). Acum, eu sunt proprietarul mândru al unei femei de afaceri bune și mari în orașul meu, Mai Dumnezeu Atotputernic să continue să binecuvânteze pe Mama. Elizabeth pentru munca ei bună în viața mea și familia mea.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7519 secunde