Abonamente speciale de sănătate pentru constănțeni

532
Abonamente speciale de sănătate pentru constănțeni - isisclinicamedicalamaternitatefo-1339079171.jpg
Cei care apelează la serviciile medicale ale Spitalului Privat Isis vor beneficia de abonamente speciale de sănătate care vor cuprinde consultații, investigații de laborator, spitalizare și diverse discounturi. Primul spital privat din Constanța lansează aceste abonamente pentru persoanele preocupate de asigurarea calității vieții personale și a celor dragi. Pachetele Benefisis pot fi achiziționate atât de persoanele fizice, cât și de cele juridice.

"Misiunea Isis este aceea de a oferi servicii medicale sigure, oferite de o echipă de medici specialiști și cadre medicale competente, disponibile, care își desfășoară activitatea în condiții impecabile, beneficiind de aparatură performantă de ultimă generație și utilizând proceduri de vârf", se arată într-un comunicat trimis de Spitalul Privat Isis.

Abonamentele de sănătate cuprind servicii medicale complexe, precum consultații în diverse specialități, investigații de laborator, radiologie și imagistică medicală, medicina muncii, spitalizare de zi sau continuă și reduceri speciale aplicabile serviciilor medicale neincluse în abonamente.

Pentru a încheia contractul, singurul document necesar este buletinul de identitate sau pașaportul iar în momentul semnării contractului se achită o primă tranșă, pentru primele trei luni de abonament. Plata se face trimestrial, în lei, la cursul BNR din ziua achitării. Pentru a afla mai multe despre tipurile de abonamente disponibile, puteți accesa pagina de internet www.isis-med.ro/abonamente sau vă puteți adresa recepției Spitalului Privat Isis.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0587 secunde