A FOST DEMIS DUPĂ CE LE-A SPUS STUDENȚILOR LA MEDICINĂ SĂ PLECE ÎN STRĂINĂTATE

124
1
A FOST DEMIS DUPĂ CE LE-A SPUS STUDENȚILOR LA MEDICINĂ SĂ PLECE ÎN STRĂINĂTATE - 89693158-1449996209.jpg

Articole recomandate

Benoni Țiganiuc, consilier al secretarului de stat Dorel Săndesc din Ministerul Sănătății (MS), a fost eliberat din funcție, după ce le-ar fi spus mai multor absolvenți ai facultăților de medicină, cu care reprezentanții MS avuseseră o întâlnire, să își vadă interesul și să plece din țară.

Potrivit unui comunicat al MS, ministrul Sănătății, Patriciu Achimaș-Cadariu, a decis eliberarea lui Benoni Țiganiuc din funcția de consilier al secretarului de stat Dorel Săndesc, "ca urmare a afirmațiilor domnului consilier după întâlnirea cu medicii participanți la concursul de rezidențiat".

Reprezentanții Ministerului Sănătății s-au întâlnit cu un grup de absolvenți ai facultăților de medicină care au obținut punctaj de promovare și nu au putut alege loc/post din cauza epuizării acestora, conform oradeiasi.oradestiri.ro.

În presă s-a scris că Benoni Țiganiuc, conducându-i pe absolvenți la finalul întâlnirii, le-ar fi spus să își vadă interesul și să plece să muncească în străinătate. Reprezentanții Ministerul Sănătății spun că instituția "se delimitează de afirmațiile făcute de consilierul Benoni Țiganiuc într-un cadru informal, după încheierea discuțiilor dintre reprezentanții Ministerului Sănătății și reprezentanții medicilor".

Conducerea MS a aflat de afirmațiile lui Țiganiuc din mass-media, se mai precizează în comunicat. "Este regretabil că un reprezentant al Ministerului Sănătății a afirmat astfel de lucruri. Ne preocupă în mod special identificarea unor soluții pentru stoparea fenomenului migrației medicilor și asigurarea personalului medical necesar în unitățile sanitare publice", a afirmat Patriciu Achimaș-Cadariu, ministrul Sănătății, scrie realitatea.net

Comentează știrea

Adelina
13 decembrie 2015
CASTIGA DE ACASA

Castigi acum,usor. Cautam persoane pentru colaborare.Cerem si oferim seriozitate maxima.Oferta este pentru toate localitatile tarii.Lucram de acasa in timpul liber part-time sau full-time,la alegere.Nu pierzi nimic daca ceri detalii la adresa noastra de email:[email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4202 secunde