Ziua Porților deschise la Primăria Medgidia

149
Primăria Municipiului Medgidia a organizat o nouă ediție a "Zilei porților Deschise" pentru a aduce elevii mai aproape de primărie și de activitățile care se desfășoară în cadrul administrației publice. 

Porțile primăriei au fost larg deschise pentru elevii care au dorit să cunoască mai multe detalii despre această instituție, având posibilitatea de a sta de vorbă și de a adresa diferite întrebări conducerii municipalității și angajaților Primăriei.

Primii vizitatori la primărie au fost elevii Liceului Teoretic "Nicolae Bălcescu" fiind ghidați prin compartimente și birouri de către doi reprezentanți din cadrul Compartimentului Relații Publice și Presă care le-a explicat în ce constă munca funcționarilor și atribuțiile fiecărui compartiment.

În fiecare birou, elevii au învățat câte ceva: de exemplu unde să apeleze dacă au în jurul lor oameni care au nevoie de ajutor, au nevoie de intervenția organelor tutelare sau chiar dacă ei înseși au nevoie de vreun sprijin.

Compartimentul de contabilitate le-a vorbit elevilor despre cum este administrat bugetul local, elevii urmărind cu interes, un bun prilej ca elevii din municipiu să vadă cum funcționează administrația locală. Elevii au aflat cât de importante sunt fondurile europene pentru dezvoltarea orașului.

Turul instituției a continuat cu vizita în sala de ședințe a Consiliului Local, unde li s-a vorbit despre atribuțiile Consiliului Local, despre modul în care are loc luarea deciziilor în interesul cetățenilor.

Aceștia au fost primiți în biroul primarului Marian Iordache care le-a furnizat date interesante și folositoare, unde de fapt s-a încheiat și vizita lor.

În cursul zilei, imaginile realizate despre munca în instituție, au fost proiectate pe un ecran, avându-se și posibilitatea urmăririi și comentării acestora.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 20 Februarie 2013
Stire din Eveniment : Incendiu la Primăria Medgidia
Pagina a fost generata in 0.4286 secunde