€ 4.732
£ 5.2698
$ 4.195

Mai multe ştiri online:

Zi de foc pentru Guvernul PSD-ALDE 3. Au început audierile miniștrilor Cabinetului Dăncilă

Ştire online publicată Luni, 29 Ianuarie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Al treilea guvern PSD-ALDE de la alegerile parlamentare din 2016 urmează să fie învestit astăzi. Miniștrii Cabinetului condus de Viorica Dăncilă, prima femeie prim-ministru în România, sunt audiați dimineață în comisiile Parlamentului, iar după-amiază, de la ora 15.00, este convocat plenul reunit pentru învestirea Guvernului.

UPDATE. Victor Negrescu - aviz favorabil pentru funcția de ministru delegat pentru Afaceri Europene. Victor Negrescu, propus ministru delegat pentru Afaceri Europene, a primit luni aviz favorabil din partea comisiilor reunite de specialitate ale Parlamentului.S-au înregistrat 18 voturi ''pentru'' și 10 voturi ''împotrivă''.

Ministrul propus pentru preluarea portofoliului Economiei, Dănuț Andrușcă, a primit luni aviz favorabil din partea comisiilor reunite de specialitate ale Parlamentului.

Dănuț Andrușcă a fost validat cu 42 de voturi pentru, 18 împotrivă și nicio abținere. Ministrul desemnat a spus că una una dintre prioritățile sale o reprezintă crearea de locuri de muncă mai bine plătite.

”Unul dintre obiectele mele este crearea de locuri de muncă mai bine plătite. Un alt obiectiv este susținerea producătorilor. (...) Mai multe detalii găsiți în programul de guvernare”, a spus Andrușcă, după audieri.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.9718 secunde