Zanfir Iorguș și Tănase Barde, în mijlocul cetățenilor din Limanu

544
6
Zanfir Iorguș și Tănase Barde, în mijlocul cetățenilor din Limanu - iorgus1335719763-1352676051.jpg

Articole de la același autor

Campania electorală a Alianței România Dreaptă pe Colegiul 5 a demarat sâmbătă, 10 noiembrie, la Vama Veche. Aici, deputatul Zanfir Iorguș a organizat o întâlnire cu șefii OSV-urilor, cu liderii de opinie și cu cetățeni ai localităților Limanu, 2 Mai, Vama Veche și Hagieni. Alături de el, s-au aflat candidatul Colegiul 2 la Senat, Tănase Barde, și consilierii locali Nicolae Crăciun (lider al PDL Limanu), Daniel Georgescu și Tudor Ștefan. 

În cadrul discuțiilor, deputatul Zanfir Iorguș, membru al Comisiei Permanente pentru Administrație Publică, Amenajarea Teritoriului și Echilibru Ecologic a Camerei Deputaților, a reiterat principalele modificări legislative din mandatul său, pentru comuna Limanu. 

"Unul dintre aceste proiecte este modificarea Legii 50/1991, privind eliberarea certificatelor de urbanism și autorizațiilor de construcție de către primăriile de comune pentru terenurile intravilane și extravilane. La Limanu, această modificare legislativă a atras, din taxele și impozitele pe care primăria le-a obținut de la Șantierul Naval Daewoo, bani care ar fi urmat, altfel, calea Consiliului Județean Constanța. Este vorba despre 20 de miliarde de lei vechi, adică bugetul localității pe cinci ani! Iată de ce este nevoie ca descentralizarea să ajungă până la nivelul localităților", a spus Iorguș. 

La rândul său, candidatul ARD la Senat pe Colegiul 2, Tănase Barde, a declarat că susține proiectul de desființare a consiliilor județene, care reprezintă o birocrație în funcționarea administrațiilor locale. Totodată, Tănase Barde a mai spus că, în zonă, este nevoie ca atât deputatul, cât și senatorul să fie buni cunoscători ai problemelor reale ale cetățenilor.

Comentează știrea

ady
12 noiembrie 2012
ha, ha, ha

Doi hoti care sunt iar impreuna bantuie pe la tara , in speranta ca cei de prin comune nu stiu cat au furat . Ce face DNA-ul ?

Vali
12 noiembrie 2012
Jigodii

Jigodiile sunt convinse ca in sate au priza mare ,pentru ca au siguranta ca acolo oamenii sunt mai naivi si prosti. Tupeul si cinismul lui Iorgus e cunoscut si dispretul suveran fata de oameni se vede de departe.

Marian
12 noiembrie 2012
JIgodii

Normal ca merg la sate ca in Mangalia nu au sanse. Jos cu hotii si cu jigodiile!

+4 Criss
13 noiembrie 2012
Priviti in viitor

Este la putere USL ul, daca vrem sa se realizeze la bun sfarsit proiectele si planurile pe care le are Primarul si Victor Manea pentru cetateni, nu mai are rost sa ne pierdem timpul cu posibilele obstacole si piedici ce abia asteapta sa intervina si sa darame tot ce se realizeaza bun.

fiona
14 noiembrie 2012
Ar fi cazu!

Ar fi o idee daca va-ti retrage ca nu aveti nicio sansa! Ne-am saturat de atata minciuna pe care o serviti de fiecare data la fiecare intalnire! Ar fi cazu sa schimbati macazu si se stie Radu Cristian in primarie !

dacia
15 noiembrie 2012
demascare

Trebuie demascati toti hotii care ne-au ruinat si acum au pretentia sa ceara un nou mandat de parlamentar ! mafioti si coruptii dati pe fata sa stie lumea !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5851 secunde