Vreți să faceți afaceri pe litoral? Primăria Constanța reia licitația pentru tarabe

335
Primăria Municipiului Constanța organizează, marți, 21 mai, la sediul din bd. Tomis nr. 51, reluarea licitației publice deschisă în vederea atribuirii de amplasamente neadjudecate în Constanța, pentru desfășurarea de activități comerciale cu caracter temporar în zone publice, în sezonul estival 2019. Drept urmare, pentru comercializarea înghețatei la tonetă, licitația va avea loc la ora 10.00, pentru producerea și comercializarea sucurilor naturale, pop-corn, vată de zahăr, sandwich-uri (utilaj specializat - vehicul), la ora 11.00 iar pentru producerea și comercializarea înghețatei la (vehicul), ora 12.00. Totodată, pentru 
închirierea echipamentelor sportive (biciclete simple/karturi simple cu pedale), acțiunea va avea loc la ora 13.00. 


De asemenea, în data de 22.05.2019 se va relua licitația publică deschisă în vederea atribuirii de amplasamente neadjudecate în stațiunea Mamaia, pentru desfășurare de activități comerciale cu caracter temporar în zone publice, în sezonul estival 2019
Taxa de participare (nerambursabilă), este de 100 lei/amplasament/tip de activitate. Prețul minim de pornire al licitației publice deschisă, modalitatea de organizare și desfășurare a licitației, cât și zonele cu numărul de amplasamente sunt detaliate în caietul de sarcini și în instrucțiunile privind organizarea și desfășurarea procedurii de închiriere, care se obțin odată cu achitarea taxei de participare/amplasament/tip de activitate. Oferta se va depune pentru fiecare amplasament în parte, pe tip de activitate desfășurată.


Documentele licitației se pot procura începând cu data de 13.05.2019, între orele 13:00 – 16:00, de la Centrul de Informare pentru Cetățeni situat în City Park Mall, bd. Alexandru Lăpușneanu nr. 116 C, etajul I. Data limită pentru depunerea ofertelor este 17.05.2019, ora 16:00. Ofertele se vor depune la Centrul de Informare pentru Cetățeni situat în City Park Mall,  bd. Alexandru Lăpușneanu nr. 116 C, etajul I.  


Relații suplimentare se pot obține de la Centrul de Informare pentru Cetățeni situat în City Park Mall, bd. Alexandru Lăpușneanu nr. 116 C, etajul I sau la nr. de telefon 0241/488192.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.58 secunde