Alina Gorghiu:

"Vrem ca dezbaterea pe Codul Fiscal să aibă loc în Parlament"

134
2

Articole de la același autor

Copreședintele Partidului Național Li-beral, Alina Gorghiu, a declarat, ieri, că exclude ideea unei asumări de răspundere a Guvernului pe Codul Fiscal, susținând că un astfel de demers ar fi o bătaie de joc în condițiile în care nu există un consens al forțelor politice pe această proiecție.

"Dorința noastră este ca această dezbatere pe Codul Fiscal să aibă loc în Parlament. Eu exclud ideea unei angajări, unei asumări de răspundere din partea premierului, pentru că ar fi o bătaie de joc la adresa populației din România, la adresa mediului de afaceri din România să-ți angajezi răspunderea pe o proiecție în condițiile în care tu nu ai consensul forțelor politice. De ce? Pentru că nu asiguri stabilitatea legislației pe termen mediu și lung. În momentul în care tu nu te-ai înțeles cu restul partidelor politice, în mod cert înseamnă că nu ai vrut să implementezi sau să adopți o parte din viziunea lor în acel cod. Atunci este firesc ca fiecare, în momentul în care va veni la guvernare, să mai facă o modificare", a afirmat Alina Gorghiu.

Ea a spus că niciodată PNL nu s-a opus ideii de relaxare fiscală și că discuția se poartă între "iresponsabilitatea unui prim-ministru care vrea să-și pună în ramă un cod fiscal doar de dragul de a mai căpăta un titlu de glorie și responsabilitatea instituției prezidențiale și a PNL care știe ce înseamnă să adopți în pripă o măsură și să o compromiți pentru că nu o pregătești". 

Comentează știrea

rex
20 iulie 2015
Lichelele!

Fufa resapata, oare ai uitat ca au fost dezbateri in Parlament la care v-ati adus propriile amendamente si la primul rictus malefic al sasului ati schimbat automat discursul (adica hahaiala)! Marania voastra si a sasului a intrecut cu mult dobitociile mafiotului, hotul de bani din buzunarele tiganilor! Sper ca multi dobitoci ce v-au votat sa observe adevarata fata de hoti si marlani ce va caracterizeaza!

NELU
23 iulie 2015
O FEMEIE USOARA

Alinuta esti o femeie usoara si la propriu si la figurat , lasa barfele si treci la bucatarie , pune mana pe aspirator si fa curat lasa plimbarile , si tu si Blegu sunteti depasiti , ati votat banuiesc ca in urma unor dezbateri in parlament nu, pe seama Codului Fiscal si acum o dati la-ntors , vezi ca la alegeri o s-o iei din tri pe cea mai lunga !!!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 15 Iulie 2015
Stire din Economie : Iar se modifică procedurile fiscale
Pagina a fost generata in 1.3078 secunde