Vrei să vinzi obiecte de artizanat? Te poți înscrie la licitația pentru tonete

221
Vrei să vinzi obiecte de artizanat? Te poți înscrie la licitația pentru tonete - artizanatstatiuneamamaia-1522259009.jpg
Primăria Municipiului Constanța organizează, în data de 16 aprilie, ora 11.00, la sediul din bd. Tomis nr. 51, licitație publică deschisă în vederea atribuirii de tonete tip în stațiunea Mamaia, pentru desfășurarea activității de comercializare obiecte de artizanat, sculptură, pictură sau alte obiecte de artă populară, în sezonul estival 2018. 


Potrivit reprezentanților administrației publice locale, garanția de participare (rambursabilă) este de 50 lei/tonetă. Taxa de participare este de 50 lei/tonetă (nerambursabilă). Prețul minim de pornire a licitației, precum și modalitatea de organizare și desfășurare a licitației sunt detaliate în caietul de sarcini și în instrucțiunile privind organizarea și desfășurarea procedurii de închiriere, care se obțin odată cu achitarea taxei de participare/tonetă. Oferta se va depune pentru fiecare tonetă în parte.


Documentele licitației se pot procura începând cu data de 2 aprilie, între orele 11.00 – 16.00, de la Centrul de Informare pentru Cetățeni situat în City Park Mall, bd. Alexandru Lăpușneanu nr. 116 C, etajul II. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6336 secunde