Vrei să aflii ce averi au candidații la alegerile parlamentare? Vezi pe site trebuie să intrii

219
Vrei să aflii ce averi au candidații la alegerile parlamentare? Vezi pe site trebuie să intrii - 19258bani-1351877339.jpg

Agenția Națională de Integritate (ANI) a lansat pe pagina sa de internet (www.integritate.eu) o secțiune destinată declarațiilor de avere și de interese depuse în cadrul procesului electoral de către candidații la alegerile parlamentare din luna decembrie 2012, informează Agerpres.


Potrivit unui comunicat al ANI, pentru a facilita accesul la informație, secțiunea beneficiază de câmpuri avansate de căutare, precum nume/prenume, județ și funcții alese (deputat, senator).

ANI susține că în anii electorali anteriori practica a evidențiat o serie de nereguli, atât în procedura de completare a declarațiilor de avere în cadrul procesului electoral, cât și în cea de transmitere a acestora către Agenția Națională de Integritate.

Astfel, Agenția a recepționat și gestionat un număr mare de declarații de avere și interese care nu conțineau unele informații relevante, cum ar fi: numele persoanei respective, funcția pentru care candidează, veniturile realizate, patrimoniul soțului/soției declarantului.

 

Citește mai mult....


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.249 secunde