Președintele USR, Dan Barna:

"Vom protesta pentru a opri Guvernul Dăncilă să confiște viitorul României"

275
Președintele USR, Dan Barna, a declarat, ieri, că va protesta cu drapelul în față, astăzi, în fața Parlamentului, pentru "a opri Guvernul Dăncilă și pe Liviu Dragnea să confiște viitorul României și al românilor".

"Atunci când, în plină revoluție pașoptistă, mâna aceea de oameni care au făcut România au arborat pentru prima dată steagul României în culorile albastru-galben-roșu, s-a născut nu doar un simbol pentru toți românii, dar și unul din acele elemente care au marcat definitiv conștiința noastră colectivă. La 100 de ani de la Marea Unire și la 160 de ani de la revoluția pașoptistă, suntem din nou într-un moment de cumpănă pentru istoria noastră. Cu drapelul în față, românii, deopotrivă cei din România și din Republica Moldova, își apără în stradă valorile și conștiința împotriva încercării unor forțe care încearcă să deturneze parcursul nostru firesc - unul democratic și european", a scris Dan Barna pe Facebook.

Acesta subliniază că este "cum nu se poate mai trist" faptul că aceste forțe vin preponderent dinspre cei pe care românii i-au învestit cu încrederea că le pot face viața mai bună.

"Chemăm românii să ne sprijine în lupta împotriva unui guvern și a unei majorități parlamentare toxice și care nu au niciun pic de respect pentru români și pentru simbolurile lor. Cu drapelul în față, vom protesta în fața Parlamentului, pentru a opri Guvernul Dăncilă și pe Liviu Dragnea să confiște viitorul României și al românilor", menționează Barna.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4769 secunde