Mai multe ştiri online:
Liviu Dragnea:

"Vom înființa un departament de gestiune a carierei în PSD"

Ştire online publicată Luni, 28 August 2017. Autor: Carmen MOCANU
Social-democrații au discutat, recent, la ultimul Comitet Executiv Național (CExN), și despre numărul și structura pe vârste și profesii a membrilor PSD, precum și despre gestiunea carierei acestora. 


„Am discutat și despre numărul de membri și structura pe vârste și profesii a membrilor PSD. Am început în 2016 o astfel de discuție, avem o evidență și cantitativă, dar și calitativă. Înființăm un Departament de gestiune a carierei și, săptămâna viitoare, să stabilim în CExN un șef de departament”, a spus Liviu Dragnea. 


De asemenea, social-democrații au mai discutat în cadrul reuniunii, care a avut loc la Neptun, și despre un program de acțiuni politice și organizatorice pentru toamnă, dar și despre un program de comunicare al organizațiilor județene și modul în care parlamentarii se implică în activitatea organizației județene din care fac parte. 


Potrivit lui Dragnea, în ședință s-a mai abordat și modul în care poate fi îmbunătățită colaborarea politică la nivel județean între organizațiile PSD și ALDE.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8557 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4036 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2960 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.9849 secunde