Liviu Dragnea:

"Vom înființa un departament de gestiune a carierei în PSD"

213
1

Articole de la același autor

Social-democrații au discutat, recent, la ultimul Comitet Executiv Național (CExN), și despre numărul și structura pe vârste și profesii a membrilor PSD, precum și despre gestiunea carierei acestora. 


"Am discutat și despre numărul de membri și structura pe vârste și profesii a membrilor PSD. Am început în 2016 o astfel de discuție, avem o evidență și cantitativă, dar și calitativă. Înființăm un Departament de gestiune a carierei și, săptămâna viitoare, să stabilim în CExN un șef de departament", a spus Liviu Dragnea. 


De asemenea, social-democrații au mai discutat în cadrul reuniunii, care a avut loc la Neptun, și despre un program de acțiuni politice și organizatorice pentru toamnă, dar și despre un program de comunicare al organizațiilor județene și modul în care parlamentarii se implică în activitatea organizației județene din care fac parte. 


Potrivit lui Dragnea, în ședință s-a mai abordat și modul în care poate fi îmbunătățită colaborarea politică la nivel județean între organizațiile PSD și ALDE.


Comentează știrea

Gigi
28 august 2017
Da !

Par exemple : departamentele pentru frati , surori , nepoti , mame , nasi , tati , unchi , matusi , cumetri , gineri , soacre , nurori , fini , pupincuristi ,yes-mani etc., etc. Bai , sunt prea putin inventivi sacalii si limbricii astia din PSD ! Aia ,,a lu' Relu , a lu' Relu'' - liberalii - furau cu mai mult aplomb si mai pe burta ...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5359 secunde