Mai multe ştiri online:

Viorica Dăncilă: „Sunt hotărâtă să candidez la președinția PSD“

Ştire online publicată Vineri, 14 Iunie 2019. Autor: Carmen MOCANU
Președintele interimar al PSD, Viorica Dăncilă, a anunțat, ieri, la Parlament, că a decis să candideze la șefia partidului, la Congresul din 29 iunie, fără a veni cu o anumită echipă alături, afirmând că ar fi o abordare incorectă față de toate colegele și toți colegii. 


„Da, eu sunt hotărâtă să candidez, dar aceasta nu împiedică alți colegi sau alte colege să candideze. Sunt hotărâtă să candidez pentru că eu cred că pot să aduc echilibrul în acest moment, pot să aduc consens și pot să am o abordare care să unească organizațiile PSD, și să dea un impuls fiecăruia ca să ne mobilizăm pentru alegerile prezidențiale. Pentru că eu chiar cred că pot face acest lucru, iar dincolo de persoane este important ceea ce putem să facem în perioada următoare, astfel încât PSD să câștige alegerile. Eu nu voi merge cu o echipă, nu voi veni în fața congresului să spun: «Eu candidez la președinția partidului în condițiile în care președintele executiv este X, secretarul general este Y», pentru că această abordare mi s-ar părea o abordare incorectă față de toate colegele și toți colegii mei. Lista este deschisă și am aceeași susținere pentru toți colegii și toate colegele. Eu am vorbit în numele meu și sunt convinsă că cei care vor candida și la președintele partidului și la președinte executiv și la secretar general sunt oameni de valoare și care pot face față cu succes acestor funcții“, a declarat, la Digi24, Viorica Dăncilă, la finalul Comitetului Executiv Național al PSD.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 7987 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4004 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2957 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.9357 secunde