Viorica Dăncilă se întâlnește cu președintele Turciei

192
Viorica Dăncilă se întâlnește cu președintele Turciei - 19227030-1539590114.jpg
Premierul Viorica Dăncilă se întâlnește, luni, cu președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, în debutul unei vizite pe care o efectuează în Turcia, Emiratele Arabe Unite și Kuweit.

"Voi începe astăzi o vizită în Republica Turcia și în Golful Persic, în Emiratele Arabe Unite și în Kuweit, state cu potențial de dezvoltare a relațiilor economice cu România", a precizat ea în ședința de guvern.

Scopul acestei vizite, a subliniat Dăncilă, este promovarea relațiilor economice.

"Promovarea investițiilor și a oportunităților de afaceri reprezintă prioritatea Guvernului în acest moment. În această deplasare mă vor însoți mai mulți miniștri. Vom prezenta proiecte importante din domeniile infrastructură de transport, sănătate, turism, energie, pe care investitorii privați le pot dezvolta inclusiv în parteneriat public privat", a punctat ea.

Dăncilă a detaliat o parte din programul vizitei: "Astăzi voi avea întâlniri cu președintele Republicii Turcia, domnul Erdogan, conducerea Marii Adunări Naționale a Turciei, precum și cu președintele Uniunii Camerelor de Comerț, Industrie și Burse".

Vizita va continua, a spus ea, cu întâlniri cu înalți oficiali din Emiratele Arabe Unite și Kuweit.

"Vreau să subliniez că voi participa la Forumul oamenilor de afaceri din România și Kuweit", a mai spus Dăncilă, scrie romaniatv.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0806 secunde