Mai multe ştiri online:

Viorica Dăncilă nu vrea restructurarea Guvernului: Sper să îi conving pe colegii din CEx al PSD să susțină remanierea

Ştire online publicată Miercuri, 22 Mai 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Primul-ministrul Viorica Dăncilă a declarat, miercuri, că va încerca să își convingă colegii din Comitetul Executiv al PSD să susțină remanierea și nu restructurarea Guvernului.


"Este normal să avem un Comitet Executiv în care să vorbim și despre realizările programului de guvernare, despre modul în care s-a raportat Executivul la această foaie de parcurs și obiectivele din programul de guvernare, să vorbim despre ceea ce vom face cu cele trei portofolii: remaniere sau restructurare. Eu sper să îi conving pe colegii din Comitetul Executiv ca să nu mergem pe restructurare, deci îmi mențin punctul de vedere", a precizat Viorica Dăncilă, conform agerpres.ro.

Întrebată dacă va respecta decizia Comitetului Executiv al PSD în cazul în care acesta va stabili restructurarea Guvernului, Dăncilă a răspuns: "Vom discuta în Comitetul Executiv".

La începutul lunii mai, Liviu Dragnea declara că singura variantă pentru înlocuirea unor miniștri în cabinetul Dăncilă este restructurarea guvernamentală prin votul Parlamentului.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7181 secunde