Viorica Dăncilă: Evaluarea miniștrilor se va face în cadrul Coaliției

199
Premierul Viorica Dăncilă a declarat vineri, la Constanța, că evaluarea miniștrilor o va face în cadrul coaliției de guvernare, urmând să discute cu copreședinții acesteia.

"Evaluarea se va face în cadrul coaliției, suntem un guvern politic și este normal ca evaluarea să o fac în cadrul coaliției și să discut cu copreședinții coaliției. Cred că, începând de luna aceasta începem să facem evaluarea. Dar eu cred că mai important decât evaluarea este faptul că toate măsurile pe care le-am luat sunt măsuri bune, că respectăm programul de guvernare, și cred că acest lucru este observat chiar dacă văd anumite răutăți în spațiul public și de organizațiile internaționale", a spus Dăncilă.

Prim-ministrul a afirmat că, la Comitetul Executiv Național al PSD de la Neptun, nu se va discuta despre o remaniere guvernamentală, menționând că miniștrii trebuie mai întâi evaluați referitor la activitatea desfășurată în cadrul programului de guvernare.

Premierul Viorica Dăncilă și ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, au participat, vineri, la inaugurarea Stației pentru tratarea apei potabile Palas, precum și la semnarea unui contract de finanțare privind un proiect de dezvoltare a infrastructurii de apă potabilă și apă uzată în aria de operare a Regiei Autonome Județene de Apă Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5821 secunde