Viorica Dăncilă, discuții cu un înalt diplomat israelian

172
Viorica Dăncilă, discuții  cu un înalt diplomat israelian - viorica-1523457195.jpg
Prim-ministrul Viorica Dăncilă a primit-o, ieri, pe Tzipi Hotovely, ministrul adjunct al Afacerilor externe al Statului Israel, aflată într-o vizită oficială în România, în cadrul întrevederii fiind evocată "dinamica specială a relațiilor dintre România și Statul Israel", atât la nivel politic, cât și pe palierul cooperării sectoriale.

Potrivit unui comunicat al Guvernului, în cadrul întâlnirii a fost evidențiată dorința comună de consolidare a raporturilor bilaterale.

"Cei doi oficiali au reliefat simbolistica aparte a anului 2018, în condițiile în care, în acest an, Statul Israel aniversează 70 de ani de la crearea sa, se împlinesc 70 de ani de relații diplomatice neîntrerupte româno-israeliene, iar România sărbătorește centenarul Marii Uniri. În context, prim-ministrul Viorica Dăncilă a accentuat că aprofundarea relațiilor cu Statul Israel reprezintă o prioritate pentru Guvernul României", se spune în comunicat.

În cadrul convorbirilor s-a degajat acordul ambelor părți pentru valorificarea suplimentară a cooperării în domeniul economic, context în care a fost subliniată necesitatea sporirii numărului proiectelor concrete și stimularea interesului reciproc al comunităților de afaceri din cele două țări.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5192 secunde