Mai multe ştiri online:

VIDEO. Liviu Dragnea, declarații după demisia lui Tudose

Ştire online publicată Luni, 15 Ianuarie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Șeful PSD, Liviu Dragnea, joacă tare. Mihai Tudose și-a dat demisia, iar acum unii dintre 'trădători' vor avea mari probleme. Dragnea i-a ironizat pe aceștia și i-a avertizat. Nu vor mai avea loc în noul Guvern, scrie stiripesurse.ro

"Cu Gabriel Petrea am o nelămurire. Veneam la sediu și a venit la mine să îmi spună că postarea nu e împotriva mea. Pot să lucrez cu oameni care m-au criticat. E normal. O să îi stimulăm acum. S-au apucat de scris și e foarte bine. Au fost făcute publice acele scrisori și aici a fost problema. Cine vrea să mai aibă tensiuni în partid, nu o să le mai aibă.


Nu va fi nicio listă scurtă. Cine are propuneri și idei de miniștri, pe masă și discutăm. E aceeași relația mea cu Niculae Bădălău. Am și glumit. Cu Adrian Țuțuianu nu am stat la aceeași masă. Eu nu am vorbit cu Adrian Năstase să văd dacă Bădălău s-a văzut și a vorbit cu domnul Năstase. Nu discutăm de sancțiuni acum", a spus Dragnea.Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8574 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4037 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2960 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8476 secunde