€ 4.7612
£ 5.3976
$ 4.256

Mai multe ştiri online:

Victor Ponta: Toți pesediștii din Parlament la mine vin să se jeluiască de relele pe care le face Dragnea

Ştire online publicată Duminică, 09 Decembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Victor Ponta, liderul Pro România, spune că este „Zidul Plângerii” pentru social-democrații din Parlament nemulțumiți de modul în care Liviu Dragnea conduce PSD, în cest context el anunțând că va avea în continuare discuții cu alți membri PSD și ALDE care vor să treacă la partidul pe care îl conduce.

„Noi o să discutăm și cu alți deputați PSD, ALDE sau din alte partide dacă vor să vină alături de noi să facem o echipă puternică. O să avem noutăți, până la sfârșitul anului dar în același timp nu o să schimbăm noi, Pro România, majoritatea, că nu asta ne-am propus”, a afirmat Victor Ponta, citat de News.ro.

Întrebat dacă vor mai veni oameni din alte partide la Pro România, Ponta a răspuns „Or să mai vină, da”.

El a precizat că discută „tot timpul” cu parlamentari de la PSD, care „se jeluiesc” la ei cu privire a comportamentul lui Liviu Dragnea.

„Se jeluiesc la mine toți, ce rău le este, ce groaznic, ce chin e Dragnea și eu sunt Zidul Plângerii pentru toți pesediștii din Parlament, la mine vin să se jeluiască de relele pe care le face Dragnea, dar încă stau acolo, cu tiranul”, a afirmat Ponta.

Fostul premier a spus că este vorba despre social-democrați „și de la Senat, și de la Cameră”, care sunt nemulțumiți, scrie romaniatv.netDistribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
luni, 20 mai Foto : Vine! Foto cu Radu Mazăre în cursa TAROM Paris - București 37469 vizite, 0 comentarii Vine! Foto cu Radu Mazăre în cursa TAROM Paris - București
Actual
ieri, ora 11:35 Foto : Veste bună pentru români. Când se anunță următoarea minivacanță 2212 vizite, 0 comentarii Veste bună pentru români. Când se anunță următoarea minivacanță
Politică
marti, 21 mai Foto : UPDATE. Radu Mazăre, dus la Penitenciarul Rahova 1922 vizite, 0 comentarii UPDATE. Radu Mazăre, dus la Penitenciarul Rahova
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7116 secunde