Victor Ponta: PSD și PNL încearcă să confiște teme ale societății

272
Victor Ponta:  PSD și PNL încearcă  să confiște teme ale societății - pontasiteb6-1539097995.jpg

Articole de la același autor

Liderul Pro România, Victor Ponta, a declarat că PSD și PNL încearcă să confiște teme ale societății, precum cea a referendumului.

"Dincolo de faptul că ne pregătim de congresul din 21 octombrie, Pro România se pregătește să ofere o alternativă la ceea ce s-a văzut și la referendum că este principala problemă a României - neîncrederea în actualele partide, în implicarea liderilor, în faptul că și PSD, și PNL încearcă să confiște teme ale societății, așa cum a fost tema referendumului, și oamenii nu mai au încredere și nu vor să îi legitimeze prin votul lor. Nu există în acest moment construită cu adevărat o alternativă la Dragnea, Orban și stilul acesta de politică, însă Pro România vrea să fie o forță politică care oferă alternativă așa cum ați văzut că se construiește și în alte zone. Nu mai vorbește nimeni de educație, nu mai vorbește nimeni de sănătate, infrastructură, fonduri europene. Nu facem altceva zi de zi decât să stăm în războaiele lui Dragnea cu Iohannis, cu Orban, cu problemele lor. Domnul Dragnea, domnul Băsescu și domnul Orban au vrut să ia ei voturile oamenilor care vin la referendum și atunci oamenii au stat acasă", a spus Ponta, citat de Agerpres.

El consideră că oamenii politici ar fi trebuit să se abțină să confiște tema referendumului.

"De la PSD nu a vorbit nimeni în afară de nemuritorul Codrin. Dragnea nu există, Dăncilă nu există, PSD nu există. Am fost 16 ani în acest partid, luni dimineață era întotdeauna BPN, seara la ora 21,00 întotdeauna ieșea liderul partidului să dea un mesaj la victorie sau înfrângere. Se făceau analize. La PNL am văzut o mică mișcare a unor liberali care și-au permis să spună ceea ce este evident pentru toată lumea, că Orban este la fel de abulic și de rupt de realitate ca și Dragnea. S-a închis și acolo", a mai spus Ponta.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0269 secunde