Victor Ponta: Îl susținem pe Mircea Diaconu la alegerile prezidențiale

138
Victor Ponta: Îl susținem pe Mircea Diaconu la alegerile prezidențiale - odamad00ndamagfzad05yjazodnknde4-1566824311.jpg
Liderul PRO România, Victor Ponta, consideră că fostul europarlamentar Mircea Diaconu reprezintă "un candidat altfel" în alegerile prezidențiale din toamna acestui an.


UPDATE. Pro România a decis susținerea candidaturii lui Mircea Diaconu la alegerile prezidențiale, fost senator PNL și fost europarlamentar independent, a anunțat Victor Ponta.


"Eu cred că domnul Diaconu reprezintă un candidat altfel: nu are în spate un partid, nu are în spate tot felul de lucruri. Și noi îl susținem logistic, altceva ce putem să facem mai mult? (...) E un candidat independent. Sunt foarte mulți oameni care spuneau 'nu votăm Iohannis, dar nu o vrem nici pe doamna Dăncilă'. Și, uite, le-am construit o alternativă. Cel mai important pentru oameni este să aibă pe cine să voteze, să se ducă cu sufletul împăcat la vot. (...) Astăzi discutăm dacă susținem un candidat independent, pe numele lui Mircea Diaconu", a declarat luni Victor Ponta, la Parlament.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4747 secunde