Victor Ponta, atac la actualul Guvern

105
Victor Ponta, atac la actualul Guvern - victorponta-1464345269.jpg

Articole recomandate

Deputatul Victor Ponta a declarat, azi, că își dorește să câștige alegerile din iunie cât mai mulți reprezentanți ai PSD, la fel și în cazul celor parlamentare, deoarece se teme ca anul 2017 să nu fie unul al crizei, ca 2010.


"Trebuie să lăsam la o parte supărarea și trebuie să ne asumăm pericolul pentru a face ceea ce e bine pentru concetățenii noștri. Pe 5 iunie îmi doresc să câștige cât mai mulți dintre candidații noștri, îmi doresc ca în toamnă candidații la Parlament ai PSD, ai ALDE, UNPR să formeze din nou majoritatea, așa cum au format-o prin votul din 2012 și, de data aceasta, să se strice cât mai puțin în 2016 față de ceea ce am moștenit în 2012. Altfel îmi este foarte teamă, pentru că am învățat în acești ani câteva lucruri, îmi este foarte teamă ca 2017 să nu fie din nou ca 2010. Țineți minte, la alegeri președintele de atunci ne spunea că totul e foarte bine și a venit 2010 cu tăieri, cu măsuri dureroase. Vreau să cred că această stricăciune din 2016 poate fi oprită la timp, înainte de a-i face pe oameni să sufere și să ne spună din nou nouă: 'Ce faceți, veniți? Că uite ce ne fac cei de acum", a declarat Victor Ponta.


El a mai a spus că, în 2016, PSD poate să obțină la alegerile locale și la parlamentare rezultatul din 2012, deoarece "oamenii au putut să compare în aceste șase luni care este diferența între cei care construiesc și cei care distrug". 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.013 secunde