Viceprim-ministrul Shhaideh așteaptă primarii cu proiecte. "Nu se dau pe alianțe"

238
Viceprim-ministrul Shhaideh așteaptă primarii  cu proiecte.

Articole de la același autor

Viceprim-ministrul Sevil Shhaideh, ministrul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, a declarat, vineri, că autoritățile locale mai au la dispoziție o săptămână pentru a depune proiecte spre finanțare prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL), precizând că finanțările "nu se dau pe alianțe, ci pe documentații tehnico economice".


Vicepremierul a mai menționat că termenul de depunere a proiectelor este 17 martie.


"Au fost probleme ridicate cu privire la Programul Național de Dezvoltare Locală. În conformitate cu legea, în termen de 30 de zile de la data publicării în Monitorul Oficial a Legii bugetului de stat, beneficiarii, respectiv autoritățile locale, au acest termen de 30 de zile să își depună la Ministerul Dezvoltării solicitările cu privire la finanțarea obiectivelor de investiții în infrastructura locală. Aici am avut discuții și am clarificat procedee, pași. Un exemplu: începând cu 1 ianuarie 2017 s-a modificat cota de TVA, deci absolut toate proiectele trebuie revizuite foarte ușor, rapid, cu noua cotă de TVA, astfel încât finanțările care le acordăm să fie pe valorile actualizate", a spus Shhaideh.


Ea a subliniat că nu va exista nicio condiționalitate de încheiere a unor alianțe politice locale pentru finanțarea acestor obiective. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7097 secunde