Vești proaste pentru bugetari. Nu primesc nici în 2016 tichete de masă și vouchere de vacanță

438
10
Vești proaste pentru bugetari. Nu primesc nici în 2016 tichete de masă și vouchere de vacanță - baniiiiiiiii-1449333770.jpg
Veste proastă pentru bugetari, după valul de majorări din acest an. Bugetul pentru 2016 este mult mai restrictiv și amână unele promisiuni făcute de guvernarea anterioară. Pe listă se află tichetele de masă și voucherele de vacanță.


Bugetarii nu vor primi nici în 2016 tichete de masă, tichete sau vouchere de vacanță, premii și ore suplimentare, tichete cadou sau indemnizații la ieșirea la pensie sau trecere în rezervă, din cauza riscurilor de deviere existente pe bugetul din 2016.

Informațiile apar în proiectul de Lege pentru aprobarea plafoanelor unor indicatori specificați în cadrul fiscal-bugetar pe anul 2016, publicat pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice.

Actul normativ stabilește și plafoanele maxime pentru o serie de indicatori, inclusiv pentru cheltuielile statului cu salariile. Acestea nu au voie sa depășească, anul viitor, 7,7% din produsul intern brut (PIB), iar în 2017, plafonul trebuie să scadă la 7,4% din PIB.

Proiectul bugetului de stat pe 2016 a fost făcut public vineri seară. Majorarea salariului minim pe economie de la 1 ianuarie nu apare în proiect, scrie realitatea.net



Comentează știrea

adevar
6 decembrie 2015
adevar

Romani din trafic de femei traiesc?

adevar
6 decembrie 2015
adevar

Au furat de la straini mai vor si tichete de masa ?

adevar
6 decembrie 2015
adevar

Romani se descurca si fara tichete de masa sechestreaza straine le face fortat copii ii fura

adevar
6 decembrie 2015
adevar

Daca vad roman sa iasa din Romania o sal trimit in cosciug inapoi in Romania

adevar
6 decembrie 2015
adevar

Si sa nu mai intra in republica mea

adevar
6 decembrie 2015
adevar

Romania imi murdaresti pamantul si aerul cu romani care intra in republica mea.

@ adevar
6 decembrie 2015
"adevar",ou de terorist

Te-ai facut baiat mare,dragalasule.Ce-ti mai face closca ? De la jigniri ai trecut la amenintari cu moartea.Ma tem ca tu nu esti chiar prost,asa cum vrei sa pari.Dam noi de urma ta.

constantean
6 decembrie 2015
Greva

Pe vremea cana era Ponta prim ministru toti cereau mariri de salarii faceau greve amenintau normal acum de cand Klaus Malai Mare are guvernul sau.... Muckles sau saturat romanii? Nu mai vor salarii marite? De ce nu ies dobidicii in strada acum cand Malai M a anuntat ca nu se mai mareste salariul min pe econimie la1200.Sa va vad muistilor iesiti acum .fii de curva lati dat jos pe Victor pt ca....va marit salariile si pensiile iar acum santeti ....multumiti satui...sa va ia dracu va meritati soarta.

puie ciolos
6 decembrie 2015
corect

puie santa klaus

sa i-o scurgi lui ciolos
6 decembrie 2015
@adevar

sa=l speli cu limba in anus

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4756 secunde