Veste bună pentru copii! Patinoarul va fi deschis până la sfârșitul lui februarie

377
Veste bună pentru copii! Patinoarul va fi deschis până la sfârșitul lui februarie - vestebunadeschiderepatinoar2-1449514132.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Primăriei Constanța au anunțat, ieri, că patinoarul din in-cinta Orășelului Copiilor se va des-chide în această seară. Acesta va funcționa până la data de 28 februarie 2016, în funcție de condițiile meteoro-logice. În schimb, spectacolele care au loc în cadrul "Festivalului Iernii" se vor desfășura conform programului, până la data de 27 decembrie.


Totodată, șeful administrației publice a mai adăugat că, în câteva zile, totul va arăta foarte frumos în Orășelul Copiilor amenajat la Pavilionul Expo-zițional, iar cei care vor dori să-și dea copiii în leagăne o vor putea face în Satul de Vacanță. Reamintim că Pri-măria Constanța a dat startul "Festi-valului Iernii", încă de vineri dar, așa cum a recunoscut și Făgădău totul a început cam cu stângul. Și asta deoarece, mult așteptatul patinoar nu a putut fi inaugurat. 


"Acestea sunt procedurile birocratice în România, iar alimentarea cu energie electrică a durat mai mult. După cum știți, toate lucrările se efectuează conform dispozițiilor legale, iar procedurile de branșare sunt destul de ane-voioase", a explicat Decebal Făgădău, primarul municipiului Constanța.


Pe de altă parte, Făgădău a spus că procedurile privind iluminatul pu-blic în Municipiul Constanța se află încă în lucru deoarece există o contestație la proiectul privind montarea și de-montarea decorațiunilor.


"Au fost cumpărate instalațiile de sărbători, numai că procedurile de montare și demontare a acestora au fost contestate. Cu toate acestea, o să se rezolve și o să avem lumini fru-moase în oraș", a spus Decebal Făgădău.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5623 secunde