VESTE BUNĂ PE FINAL DE AN! Zilele de 24 și 31 decembrie vor fi libere

341
1
VESTE BUNĂ PE FINAL DE AN! Zilele de 24 și 31 decembrie vor fi libere - guvernulintentioneaza-1418203623.jpg

Articole de la același autor

Zilele de miercuri, 24 și 31 decembrie, din ultimele două săptămâni ale acestui an ar putea fi declarate drept zile libere de către Guvern, înaintea Sărbătorilor de Crăciun și, respectiv, Anul Nou. Decizia ar urma să fie luată în ședința de astăzi a Guvernului.
Conform procedurii, ziua este declarată liberă pentru personalul bugetar, cu excepția celor din instituțiile publice a căror activitate trebuie asigurată.
Potrivit Codului Muncii, sărbătorile legale sunt zilele declarate prin lege ca fiind nelucrătoare, altele decât cele din weekend, majoritatea asimilate sărbătorilor religioase.
Pentru sfârșitul acestui an, zilele libere legale sunt 25 și 26 decembrie, reprezentând prima și a doua zi de Crăciun, iar zilele libere de la începutul anului viitor sunt 1 și 2 ianuarie, de Anul Nou.


Comentează știrea

Dan
10 decembrie 2014
pentru tine

Oferte de lucru pe timp de criza! Alternativa noastra este cea mai sigura si mai serioasa! Oferim din start contract legal! Oamenii au inceput deja sa lucreze! S-au facut primele plati! Avem dovada! NU e joc piramidal si NU e MLM! Castigurile sunt garantate! 300 de dolari lunar, pentru operatori online, cu 3 ore de lucru pe zi! Va expediem detalii, dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Marţi, 09 Decembrie 2014
Stire din Politică-Administrație : "Nu am negociat numărul  de portofolii"
Pagina a fost generata in 0.5057 secunde