VEȘTI PROASTE PENTRU CONSTĂNȚENI! CREȘTE TAXA DE SALUBRITATE! IATĂ CU CÂT

2991
3
VEȘTI PROASTE PENTRU CONSTĂNȚENI! CREȘTE TAXA DE SALUBRITATE! IATĂ CU CÂT - fotogunoi1485096283-1514455520.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, în cadrul ședinței de Consiliu Local, s-a votat proiectul pentru stabilirea taxelor și impozitelor pentru anul 2018. 


Astfel, veștile nu sunt tocmai bune, taxa de salubritate crește de la 3 la 5 lei. 


Comentează știrea

Tomitanul Turmentat
28 decembrie 2017
Numele lichelelor care au votat

Te rog sa faci public numele licheleolr penale care au votat.Vreau sa stiu mai ales numele jartelelor penale din "opozitie" PNL-USR-PMP care au voatat cot la cot cu propunerile "urmaritului penal"

nae
28 decembrie 2017
obligatoriu

este obligatoriu ca primarele si consiliu de moftangii sa creasca taxele,toate taxele,pentru ca altfel nu-si pot asigura supersalariile,superpensiile,norma de hrana si pe cea de bucaleala,colega de munca ti-o mai da si gratis dar nu tot timpul,soferi la primarie cu 5000 in laba,gardieni cu 6000,deci sa platim pentru starea buna a acestora

sdfsdf
29 decembrie 2017
sdfsdf

Oricum constantenii sunt prea prosti .... nu ai cum sa numesti constanta un.....oras.Atata timp cat ai cai pe sosele,tigani prin gunoaie,nu ai trotuare si trafic de mumbai constanta va fi doar o adunatura de sate fiecare dintre ele avand case de tigani renumite.(gara abator,soveja ,fzn,Km5) O mizerie ... nu stiu cu mse poat trai aici .Sunteti o mizerie de specie ,proasta,gura mare si murdari.v-ati vinde viitorul copiilor pentru o bere la pet . Sunteti niste oameni rai ,violenti si prosti tiganizati.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4846 secunde