VEȘTI BUNE! Salarii majorate pentru toți bugetarii. IATĂ CU CÂT

214
VEȘTI BUNE! Salarii majorate pentru toți bugetarii. IATĂ CU CÂT - cameradeputatilor-1447249836.jpg

Articole de la același autor

Camera Deputaților a adoptat, astăzi, proiectul de lege privind Ordonanța 35/2015 prin care salariile personalului din sistemul de sănătate sunt majorate cu 25%, iar ale tuturor bugetarilor cu 10% dacă nu au beneficiat anterior și de alte majorări.

Proiectul a fost votat de 319 deputați. A fost doar un vot "împotrivă" și șapte abțineri. Legea urmează să meargă la promulgare la președinte.


La propunerea unui deputat PSD, Comisiile pentru muncă și pentru sănătate din Camera Deputaților au adoptat marți un amendament la ordonanța care se referea numai la personalul din sistemul public sanitar, amendament care propunea ca salariile bugetarilor să se mărească de la 1 decembrie cu 10%.


PNL a criticat dur marți amendamentul PSD, pentru ca o zi mai târziu să voteze și ei pentru. Liberalii au votat proiectul de lege prin care se majorează salariile tuturor bugetarilor, iar acum așteaptă de la noul Guvern un studiu de impact în acest caz.

"Am ajuns la concluzia că votul nostru pentru acest proiect este esențial, motiv pentru care PNL a votat această lege, cu un amendament foarte clar, cu solicitarea că așteptăm un studiu de impact ulterior care să arate în ce măsură este realizabilă această aplicare. Acest lucru poate fi realizat, desigur, de noul Guvern", a spus copreședintele PNL Alina Gorghiu, ieri, la Parlament. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 20 Iulie 2015
Stire din Actual : TVA MAJORAT CU 10 %!
Marţi, 25 Noiembrie 2014
Stire din Cetățenești : "E treaba mea unde mai muncesc"
Pagina a fost generata in 1.129 secunde