Vasilescu, atac la Iohannis: Să se uite în oglindă, să vadă cum arată un om cu 40 de dosare penale

314
Vasilescu, atac la Iohannis: Să se uite în oglindă, să vadă cum arată un om cu 40 de dosare penale - olguta969043001-1553422859.jpg
Fostul ministru al Muncii Lia Olguța Vasilescu afirmă, după criticile președintelui Klaus Iohannis la adresa PSD, că prima lege dată de Guvernul PSD-ALDE se referea la creșterea pensiilor, a salariilor, a burselor studențești, transport gratuit pe CFR, nu la Justiție, așa cum afirmă șeful statului, căruia îi recomandă să se uite în oglindă, să vadă cum arată "un om cu 40 de dosare penale și care a luat case prin fraudă dovedită de instanțe".

"Klaus Johannis spune ca primul lucru pe care l-a făcut guvernarea PSD-ALDE a fost să se ocupe de Justiție, ca să îi scape pe corupți. Fals! Prima ordonanță de urgență dată de guvernul din 2017, după OUG 1/2017 care se referea la reorganizarea ministerelor, este OUG 2. Aceasta prevedea creșterea pensiilor, a salariilor, a burselor studențești, transport gratuit pe CFR pentru studenți și alte măsuri de protecție socială. Ne-am concentrat pe problemele cetățeanului încă de la începutul guvernării", scrie Lia Olguța Vasilescu pe Facebook.

Fostul ministru al Muncii răspunde acuzațiilor președintelui referitoare la corupția din PSD, invitându-l să se uite în oglindă.

În ceea ce privește corupții, îi recomand lui Klaus Johannis să se uite în oglindă: va vedea cum arată un om cu 40 de dosare penale și care a luat case prin fraudă dovedită de instanțe judecătorești", afirmă fostul ministru, în prezent consilier al premierului.

Peședintele Klaus Iohannis a primit premiul "Garant al democrației", la Gala PNL, spunând că a fost "mișcat" de primirea acestui premiu. În acest context, Iohannis a întrebat dacă România are neoie de un garant al democrației, el răspunzând: "Cred că da". Președintele a spus că se ridică întrebarea "De ce are nevoie România de un garant al democrației, de ce avem nevoie să scoatem în evidență un demers de garantare a democrației?". Dacă ajung oameni în conducerea unor mari partide care pun interesul personal deasura interesului partidului și dacă acel partid ajunge la guvernare și pune interesul propriu și interesul liderilor partidului deasupra interesului românilor, atunci suntem în situația în care suntem acum și probema se numește PSD, a afirmat Iohannis.

De asemenea, președintele a declarat că pentru a da românilor votul înapoi, a început să reevalueze ideea unui referendum. El a afirmat că din cauza PSD România nu s-a dezvoltat mai mult, din cauza PSD România nu s-a dezvoltat mai bine.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2963 secunde