Vasile Blaga ar putea să revină în PNL

161
Vasile Blaga ar putea  să revină în PNL - blaga3-1509891054.jpg
 Președintele PNL, Ludovic Orban, a spus, ieri, că foștii președinți ai partidului sunt membri ai Biroului Politic Național (BPN).

Orban a făcut și o nominalizare și a afirmat că dacă Vasile Blaga dorește să-și exercite această calitate, "este binevenit oricând".

Liderul liberal a subliniat că se bucură pentru achitarea lui Vasile Blaga și că s-a dovedit că acuzațiile formulate de procurori nu sunt reale și nu sunt demonstrate, dovedite. El și-a exprimat încrederea că se va menține aceeași decizie și la instanța de apel.

"Potrivit Statutului PNL, foștii președinți ai partidului care au fost aleși de congres sunt membri cu drept de vot în BPN. Cât timp a fost sub incidența prevederilor de integritate, domnul Blaga nu a ocupat această poziție, dar dacă va vrea să exercite această poziție, la care are dreptul, în conformitate cu prevederile statutare, este oricând binevenit", a spus Orban.

Săptămâna trecută, magistrații de la Tribunalul București au decis achitarea lui Vasile Blaga, fost secretar general al PDL, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență. Instanța a mai dispus ridicarea sechestrului pus în timpul urmăririi penale pe averea lui Blaga.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5166 secunde