Validarea consilierilor județeni ai PDL, amânată la nesfârșit

489
Pe ordinea de zi a ședinței de consiliu județean de luna aceasta, se vor regăsi și proiectele de hotărâri privind validarea a trei membri PD-L. Este vorba despre Ion Popescu, Gheorghiță Corbu și Gheorghe Șuțu, ultimul dintre ei urmând să îi ia locul lui Zanfir Iorguș, ales recent în funcția de deputat.
Potrivit declarațiilor sale, Adrian Gheorghiță, la rândul său consilier județean PD-L, a declarat că a înaintat deja proiectele și că la proxima ședință ele ar trebui să fie supuse la vot.
Secretarul general al CJC, Mariana Belu, a declarat că ședința s-ar putea să aibă loc spre sfârșitul săptămânii viitoare, documentațiile fiind în curs de pregătire.
În ceea ce privește proiectele la care făcea referire pedelistul Gheorghiță, Belu susține că pentru această ședință, la secretariat nu au fost înregistrate astfel de inițiative. În același timp, ea nu a negat faptul că unele proiecte s-ar putea afla pe masa președintelui CJC, Nicușor Constantinescu.
În plus, Belu a spus că CJC așteaptă să primească și demisiile consilierilor Cristina Dumitrache (PSD) și Mihai Lupu (PNL), care au fost aleși deputați.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2868 secunde