V-AȚI LUSTRUIT PATINELE? MAI AVEȚI DE AȘTEPTAT!

518
1
V-AȚI LUSTRUIT PATINELE? MAI AVEȚI DE AȘTEPTAT! - patinoaraurelvirlanro-1449175461.jpg

Articole de la același autor

Primăria Constanța a anunțat că mâine se dă startul Festivalului Iernii, organizat în Orășelul Copiilor de la Pavilionul Expozițional.

Festivalul se va derula în perioada 04.12.2015-27.12.2015. Cu toate acestea, deocamdată, mult asteptatul patinoar nu va putea fi inaugurat.


"Aducem la cunoștința celor interesați că patinoarul se va deschide începând cu săptămâna viitoare", au anunțat reprezentanții Primăriei Constanța.


"Acestea sunt procedurile birocratice în România, iar alimentarea cu energie electrică durează. După cum știți, toate lucrările se efectuează conform dispozițiilor legale, iar procedurile de branșare sunt destul de anevoioase. Pentru zilele în care nu a funcționat, noi le vom solicita să funcționeze în continuare patinoarul", a explicat Decebal Făgădău, primarul municipiului Constanța.

Comentează știrea

petrica
4 decembrie 2015
concret

concret cati bani a costat contribuabilul pentru acest fiasco dar mai ales cati bani ne costa casele si utilitatile platite pentru tiganime,blestemati fie mazare,stan,constantinescu,fagadau si nu in ultimul rand anticrisul tomitan,aceste cartiere se fac in toate tarile la margine de oras numai la noi alfel ,viermii sa ii manace de vii pe cei mentionati mai sus

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3853 secunde