USR, protest pentru salvarea parcului Tăbăcărie

1169
3

Articole de la același autor

Reprezentanții Uniunii Salvați România (USR) Constanța organizează, astăzi, 4 mai, un protest prin care vor să atragă atenția asupra stării de degradare în care a ajuns parcul Tăbăcărie. Acțiunea celor de la USR vine după ce, la ultima ședință a Consiliului Local Municipal Constanța, a fost aprobat un proiect de hotărâre prin care s-a aprobat un Plan Urbanistic Zonal, în vederea construirii unor clădiri în zona respectivă. 


"Consilierii PSD&PMP au dat undă verde firmei Oil Depol să construiască trei blocuri în Parcul Tăbăcăriei, lângă Pavilionul Expozițional. Într-un oraș tot mai acoperit de betoane, alianța PSD&PMP dă liber ciuntirii spațiului verde din jurul lacului. Vineri, 4 mai, ora 18.00, vom organiza un protest lângă Pavilionul Expozițional Constanța, la care vor fi prezenți deputatul Ion Stelian și senatorul Ramona Dinu.


Solicitarea noastră este simplă: anulați PUZ-ul adoptat săptămâna trecută, prin care dați cale liberă familiei Merlă să transforme parcul constănțenilor în moșie personală", este mesajul celor de la USR.


Comentează știrea

Craii de curte veche
4 mai 2018
Parcurile din Constanta

La ce popor de IDIOTI nu ai ce sa le ceri. Parcul Tabacarie sau ghiolul mic cum il numesc Constantenii nu va mai fi, daca s-a aprobat construirea de blocuri. Vom vorbi cu " a fost odata ca in povesti"despre parcul Tabacariei. Singurul personaj care a iubit Constanta inclin sa cred ca a fost omul care a bagat tramvaie in Constanta si a facut in parcul Tabacariei Expo Flora. Cei de azi se vad cu ochiul liber ca sunt niste PARVERNITI, educatie LIPSA.

IA GHICI A CUI ESTE OIL DEPOL
4 mai 2018
PROST SA FII NOROC CA ESTI

IA VEDETI A CUI ESTE FIRMA OIL DEPOL! VA SPUN EU DACA NU STITI! A LUI ''DOAMNEI'' MERLA RADU DA ASA E SOTIA ''DOMNULUI '' MERLA DIN PRIMARIE.ACEST MERLA RADU DACA NU SE MARITA CI DOAMNA MERLA DIN PRIMARIE MUREA OFITER MECANIC DE DOI LEI.

Putin interesant
4 mai 2018
Nu conteaza

Desfiintarea unui parc nu intereseaza pe nimeni in Constanta.Pun pariu ca la protest nu vor participa mai mult de 20-50 de oameni.In schimb un caine batut ar fi prezentat mai mult interes.Dar nici nu trebuie sa bati un caine.Este suficinet sa jignesti un caine,sa te incrunti la un catel pe strada ca toata presa a luat foc-scandal mare-politia in alerta,procurori la datorie.Uitati-va ce batalie se da la "IMAGINI ȘOC! Hingherii au descins cu brutalitate..."

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5636 secunde