USR propune liberalilor o Alianță de Dreapta la Constanța

1031
USR propune liberalilor o Alianță de Dreapta la Constanța - usrremusnegoi-1592492690.jpg

Articole de la același autor

Alianța USR-PLUS propune tuturor forțelor de dreapta din Constanța formarea unei platforme politice care să dea prioritate dezvoltării locale și prosperității cetățenilor.

Potrivit unui comunicat de presă, scopul acestei acțiuni vizează înlăturarea PSD din fruntea administrației publice locale.

De asemenea, reprezentanții USR-PLUS au transmis că îi cheamă alături de ei la discuții și pe membrii celorlalte formațiuni politice mai mici sau mai noi, societatea civilă, mediul de afaceri, intelectualii, liber profesioniștii, studenții, precum și pe toți cei care doresc să transforme Constanța într-o metropolă europeană, modernă și prosperă.

"Este momentul să lăsăm deoparte toate nemulțumirile, ambițiile și orgoliile acumulate de-a lungul timpului. Cu toții avem o responsabilitate pentru Constanța. Încă de la alegerile europarlamentare, constănțenii au arătat prin vot că nu mai vor PSD. 20 de ani de subdezvoltare sub administrația pesedistă au făcut ca municipiul și județul Constanța să se situeze pe locuri codașe în clasamentul național. Este timpul ca partidele de dreapta și toate forțele modernizatoare din Constanța să colaboreze și să respecte dorința alegătorilor pentru a scoate județul Constanța de sub imperiul incompetenței și abuzului. Avem datoria să găsim cea mai bună formulă pentru ca acest lucru să se concretizeze", a declarat președintele filialei județene a USR Constanța, Remus Negoi.

Mai mult, desemnat candidat al USR-PLUS pentru Consiliul Județean Constanța, Remus Negoi a lăsat de înțeles că poate renunța la această candidatură dacă cei de pe eșichierul politic de dreapta din Constanța sunt de acord cu propunerea celor pe care-i reprezintă.

"USR-PLUS propune urmă-toarea variantă de colaborare: Alianța USR- PLUS să fie susținută pentru funcția de primar al municipiului Constanța, iar PNL să primească sprijin pentru președinția Consiliului Județean", a explicat Remus Negoi.

La rândul lui, PLUS Constanța, prin președintele filialei județene, Lucian Muflic, a menționat că proiectul propus este pe termen lung și vizează bunăstarea constănțenilor.

"Propunem, de asemenea, ca până la jumătatea lunii iulie să finalizăm negocierile astfel încât să fim în măsură să prezentăm constănțenilor formula cu care putem câștiga atât în municipiul Constanța, cât și în întregul județ. Proiectul nostru este pe termen lung. Putem trimite PSD-ul acasă pentru 20 de ani de acum încolo. Subdezvoltarea în care ne-a aruncat acest partid sinistru ne obligă să ne facem un plan solid și să lucrăm la o fundație puternică", a transmis Lucian Muflic. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4117 secunde