USR organizează primul referendum intern privind modificarea Constituției

142
USR organizează primul referendum intern privind modificarea Constituției - usr-1502114779.jpg

Articole de la același autor

Uniunea Salvați România (USR) urmează să organizeze, în perioada 7 - 13 august, primul referendum intern pe tema poziționării partidului asupra inițiativei de modificare a articolului 48 din Constituție privind redefinirea familiei, conform unui anunț făcut la începutul lunii iunie.

"Referendumul statutar a fost declanșat de peste 200 de membri USR, semnatari ai unei inițiative USR Suceava. USR este un partid modern, care încurajează democrația participativă, atât în interior, cât și în societate. Astfel, membrii simpli au puterea de a influența deciziile organelor de conducere și de a participa la stabilirea direcției partidului", au precizat reprezentanții USR.

După finalizarea referendumului, se va organiza și congresul pentru alegerea unui nou președinte al USR, ca urmare a demisiei lui Nicușor Dan. În momentul de față, președinte interimar al partidului este Elek Levente, vicepreședintele care a obținut cele mai multe voturi la ultimul congres.

"Valorile USR se bazează pe democrație internă, integritate și transparență față de membrii USR și față de societate", mai precizează cei de la USR. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4733 secunde