USR: Liviu Dragnea a atins apogeul discursului naționalist periculos

327
2
USR:  Liviu Dragnea  a atins apogeul discursului naționalist periculos - usr-1520780425.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Uniunii Salvați România susțin că Liviu Dragnea a atins, sâmbătă, la Congresul extraordinar al PSD, apogeul discursului naționalist periculos care riscă să izoleze România pe plan internațional, iar liderul social-democraților nu trebuie să ajungă niciodată președinte, altfel România riscă să o ia pe urmele "democrațiilor iliberale".

"Liviu Dragnea a început, la Congresul PSD, campania pentru alegerile prezidențiale de anul viitor, adoptând imaginea singurului posibil salvator al României, deși conduce partidul care a fost cel mai mult în ultimii 28 de ani la guvernarea țării și care a distrus economia românească. În discursul de pe scena Congresului, Liviu Dragnea a trasat direcția autoritaristă pe care România trebuie să o urmeze și a avertizat statele occidentale să nu confunde bunele relații cu servilismul. Liderul PSD a atins astăzi apogeul discursului naționalist periculos, care riscă să izoleze România pe plan internațional", susțin reprezentanții USR, într-un comunicat de presă.

Uniunea mai arată că, în ultimul an, cu PSD și Liviu Dragnea la guvernare, România a devenit cunoscută ca o țară "cu penali în funcții publice care modifică legile în interesul corupților și în dispreț față de nevoile cetățenilor".

În opinia USR, Liviu Dragnea nu trebuie să ajungă niciodată președintele României, altfel țara noastră riscă să o ia pe urmele democrațiilor iliberale precum Ungaria, Polonia, Turcia. 

Comentează știrea

rex
12 martie 2018
Lichelism!

Sa iei lumina de la o adunatura de idioti si speriati de viata cum sunt cei de la uniunea slutilor rebegiti, este o blasfemie!

@rex,stupid dog
12 martie 2018
Rex ,buldogul lui Dragnea

Asa cum il recomanda chiar numele rex are instinct de caine.Cum vede sigla USR-ului ii vine sa latre.Fie ca e de bine, fie ca e de rau,chiar daca nu-i cunoaste Rex sare la picioarele USR-ilor ca asa l-au dresat aia de la Antene.In rest are mai putina minte decat un stupid dog.Se vede din vocabular.Rex,inventie bolsevica.

Pagina a fost generata in 0.4683 secunde