UPDATE. MARȘ PENTRU JUSTIȚIE, LA CONSTANȚA

2168
2

Articole de la același autor

UPDATE:  Cunoscutul polițist Marian Godină participă și el la protestele din fața prefecturii din Brașov. Sute de oameni s-au strâns în centrul orașului de la poalele Tâmpei. Aceștia scandează împotriva modificărilor legilor din Justiție, împotriva PSD și a guverului social-democrat.


UPDATE: 12.000 de oameni mărșăluiesc către Palatul Parlamentului în București.




UPDATE: Cei 3.000 de protestatari din Cluj-Napoca au început marșul prin oraș. Ei poartă pacarte cu mesaje împotriva politicienilor corupți și scandează împotriva schimbării legilor justiției în Parlament. 


UPDATE: Proteste în fața sediului Instituției Prefectului din municipiul Constanța. Aproximativ 200 de persoane participă la miting, se strigă impotriva corupției, dar și a măsurilor pe care guvernanții se pregătesc să le adopte în următoarea perioadă, printre care amintim transferul cheltuielilor de la angajator la angajat.


UPDATE: Constănțenii care au ieșit în stradă vor pleca în marș și se vor opri în fața sediului PSD, asemenea protestelor împotriva OUG 13.




Constanțenii au ieșit, în aceasta seară, să protesteze împotriva proiectului de modificare a Legilor Justiției care a ajuns deja în Parlament și urmează să fie supus dezbaterii și votului în plen. Acțiunea de protest are loc în fața Prefecturii. Proteste similare au loc și în alte orașe din țară. La București, sunt aproximativ 4.000 de oameni în Piața Victoriei.

Mulțimea a început să plece spre Piața Romană, iar apoi o va lua spre Parlament.

Traficul rutier este blocat parțial în Piața Victoriei, unde s-au adunat peste 1.500 de oameni. Nu se mai circulă dinspre Bulevardul Kiseleff, iar oamenii continuă să sosească în fața Guvernului.

Oamenii scandează "Justiție, nu corupție", "Nu vrem să fim o nație de hoți", "Jos Guvernul".

Comentează știrea

rex
6 noiembrie 2017
Lichelele!

Retardatii si idiotii sunt ofuscati ca lumea i-a uitat si tin sa ne reaminteasca faptul ca sunt inca printre noi si ies in strada multi fara sa nu-i uitam!

Zori
6 noiembrie 2017
Către noptaci !

Johannis kw si forțele söröș ște au simțit că le scade nivelul de procente în sondaje și încearcă din răsputeri și pas cu pas să câștige ce pierd continu, pentru că toți politicienii sunt niște incompetenți și derbedei politici de la stânga la dreapta și de la dreapta la stânga, toți politicienii sunt niște depravați și lichele ! Există politicieni serioși dar foarte puțini cât să-i numeri pe degetele de la mâini, acești politicieni, nu pot accede în funcțiile înalte ale statului din cauza derbedeilor politici cu amante și averi colosale care echivalează cu imperiile ! Oameni buni, nu vă lăsați duși de niște sume derizorii date de ong-urile lui söröș george, söröș alexander și a acoliților acestora, că în iarna trecută, s-a vehiculat că mitingiștii au primit 50 de lei pe noapte și 30 de lei pentru un animal,să nu vă mire faptul, că oamenii vă, vor asemăna cu cei care primesc pomeni electorale de la partide în timpul campaniilor electorale : locale, parlamentare și prezidențiale ! Deci pomenile preelectorale și electorale se fac pentru noi, oamenii de rând, ca excrocii de politicieni împreună cu söröș george și ai lui să scoată " pârleala" după aceea, că au timp în anii dintre campaniile electorale, să jefuiască : pădurile, apele, aurul și aaaalte și alte bogatii ale României !

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1166 secunde